Vágás, darabolás

Vastag szénacél lemezek darabolása rövid határidővel 20-80 mm vastagságig. Gyors, precíz megoldás táblás anyagok darabolására.

Dolgozzunk együtt!

Lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén és kezdjünk el dolgozni még ma!

Vágás, darabolás

A fém- illetve lemezmegmunkálási folyamatok során a megmunkálandó rozsdamentes, alumínium vagy szénacél lemezeket/profilokat méretre vágjuk, a szükséges pozíciókon különböző furatokat, kivágásokat tudunk készíteni.

A fenti feladatokat lángvágó, stancoló, fűrész illetve lemezvágó olló segítségével végezzük.

Lángvágás

A gyakorlatban az ötvözetlen szerkezeti acélok főleg vastagabb keresztmetszete esetén a lángvágás a tökéletes technológia. A lángvágás egy égető vágás technológia, amely azt jelenti, hogy az anyag a vágási résben csaknem teljes vastagságban elég, a keletkező égésterméket pedig egy nagy sebességű oxigénsugár fújja ki.

A jó minőség és szakszerű lángvágás legfontosabb előfeltétele a megfelelő előkészítés, a hevítőláng és a vágási sebesség beállítása. Fontos odafigyelni a vágás irányára, sorrendjére és a vágandó lemez vastagságának megfelelő beállításokra.

Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal állnak megrendelőink rendelkezésére.

Megmunkálható lemezvastagságok: 15-80 mm

Stancolás

A stancolás egy olyan formázási technológia, amely lyukasztó prés segítségével présel a munkadarabba furatokat/formákat. A stancológép egymást követő leütések vagy lyukasztások sorozatával készíti el a munkadarabokat.

Lemezvágó olló

Egyszerű, gyors és olcsó megoldás lemezek darabolására a lemezvágó olló. A maximális vastagság, melyet lemezvágó gépünkkel darabolni tudunk: 20 mm, a legnagyobb hosszúság pedig 3000 mm.

Fűrész

Nagy teljesítményű fűrészgépeinkkel a legfőképpen acélszerkezet gyártásban használatos profilok, szálanyagok darabolására nyílik lehetőség.

Legnagyobb vágható szelvényméret: 460×600 mm

Automata gépünk esetén: 270 x 230 mm

x

Ajánlatkérés