Acélszerkezetgyártás

Gyártáselőkészítésnél szükség szerint lehetőségünk van szerkezetépítésre szakosodott mérnökök vagy akár statikus bevonására, így nagyméretű, egyedi szerkezetek gyártásában is szívesen állunk partnereink rendelkezésére.

Dolgozzunk együtt!

Lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén és kezdjünk el dolgozni még ma!

Komplett acélszerkzetek gyártása

Gyors határidővel és nagy tapasztalattal várjuk komplett acélszerkezetekre való megkereséseiket. Egy komplett gyártócsarnokunk, megfelelő berendezésekkel, tapasztalt szakemberekkel és külön mérnökcsapattal kizárólag szerkezetépítésre szakosodott, így nagy méretű, egyedi szerkezetek gyártására is fel vagyunk készülve. Legyen szó bármilyen alapanyagról vagy acélszerkezetről, mérettől, súlytól függetlenül el tudjuk azt készíteni a megrendelői elvárások szerint.

Az utóbbi években többek között betonsablonok gyártására specializálódtunk, rendeltek már tőlünk sablont előregyártott támfalelemek öntéséhez, de részt vettünk stadionlelátó elemek sablonjának az elkészítésében is.

Készült nálunk féltető acélszerkezete, komplett csarnokszerkezet, fémtárolóváz és terasztartó szerkezet is, de a legkülönbözőbb gépekhez, gépsorokhoz is gyártunk vázakat.

Ellátási láncunk megbízható beszállítóinak köszönhetően minden alapanyagunk sarzskövetett, minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik, így a szükséges előírásoknak megfelelő terméket tudunk szállítani.

ISO 9001 és EN 1090-EXC2 tanúsítvány

Hegesztő kollégáink közül többen minősített hegesztői bizonyítvánnyal rendelkeznek, a minőségbiztosítási előírások betartását pedig saját hegesztőmérnökünk felügyeli.

Gyártáselőkészítő kollégáink a megküldött tervek alapján minden szükséges munkafolyamatot megterveznek, előkészítenek, beszerzik a megfelelő alapanyagokat, alkatrészeket, együttműködnek megrendelőink szakembereivel, hogy az elvárásoknak megfelelő minőségben és gyorsasággal tudjuk partnereinket kiszolgálni.

x

Ajánlatkérés