Acélszerkezetgyártás

Külön mérnökcsapattal kizárólag szerkezetépítésre szakosodott, így nagyméretű, egyedi szerkezetek gyártására is fel vagyunk készülve.

Dolgozzunk együtt!

Lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén és kezdjünk el dolgozni még ma!

Komplett acélszerkzetek gyártása

Gyors határidővel és nagy tapasztalattal várjuk komplett acélszerkezetekre való megkereséseiket. Egy komplett gyártócsarnokunk, megfelelő berendezésekkel, tapasztalt szakmunkásokkal és külön mérnökcsapattal kizárólag szerkezetépítésre szakosodott, így nagyméretű, egyedi szerkezetek gyártására is fel vagyunk készülve.

Az utóbbi években többek között betonsablonok gyártására specializálódtunk, rendeltek már tőlünk sablont előregyártott támfalelemek öntéséhez, de részt vettünk stadion-lelátóelemek sablonjának az elkészítésében is.

Készült nálunk féltető acélszerkezete, komplett csarnokszerkezet és fémtárolóváz és terasz-tartószerkezet is.

Ellátási láncunk megbízható beszállítóinak köszönhetően minden alapanyagunk sarzskövetett, minőségi bizonyítvánnyal rendelkeznek, így a szükséges előírásoknak megfelelő terméket tudunk szállítani.

ISO 9001 és EN 1090-EXC2 tanúsítvány

Hegesztő kollégáink közül többen minősített hegesztői bizonyítvánnyal rendelkeznek, a minőségbiztosítási előírások betartását pedig saját hegesztőmérnökünk felügyeli.

Gyártáselőkészítő kollégáink a megküldött tervek alapján minden szükséges munkafolyamatot megterveznek, előkészítenek, beszerzik a megfelelő alapanyagokat, alkatrészeket, együttműködnek megrendelőink szakembereivel, hogy az elvárásoknak megfelelő minőségben és gyorsasággal tudjuk partnereinket kiszolgálni.

x

Ajánlatkérés