Rólunk

A vállalat múltja egészen 1982-ig nyúlik vissza, amikor Loschán Ferenc egyéni vállalkozóként megkezdte tevékenységét.
Fémmegmunkálás mesterfokon

Minőség, szakszerűség, gyorsaság

A vállalat múltja egészen 1982-ig nyúlik vissza, amikor Loschán Ferenc egyéni vállalkozóként megkezdte tevékenységét. 1993-ban döntött úgy, hogy vállalkozását kft.-ként folytatja tovább, így hivatalosan ekkor indult a Loschán Ipari és Kereskedelmi Kft. története.

Az elmúlt évtizedekben a folyamatos fejlesztéseknek, beruházásoknak köszönhetően a
Loschán Kft. középvállalkozássá nőtte ki magát, és a fémmegmunkálás csaknem teljes palettáját fel tudja vonultatni. Kiemelkedő minőségű hegesztőink mellett lézervágással, lemezhajlítással, lángvágással és a legkülönbözőbb acélszerkezetek építésével foglalkozunk. Legyen szó kisebb részegységek gyártásáról vagy nagyméretű vázszerkezetekről, lényegében bármit meg tudunk valósítani az ipar számára, ami fémből van, de a gördülékenyebb ügymenet és alkatrészszükségleteink miatt már saját műanyagfröccsöntő csarnokkal is rendelkezünk. Lényegében nincs olyan acélszerkezet, amit ne tudnánk elkészíteni.

Jelenleg 85-90 fő dolgozik az olaszi telephelyen. A cég fő tevékenységi köre a fémmegmunkálás, a fémszerkezetek, gépalkatrészek, acélszerkezetek, lemezalkatrészek gyártása, illetve különböző fröccsöntött műanyag termékek előállítása.

Már több mint 5000 m2-en folyik a gyártás.

Jelenleg 83 fő dolgozik az olaszi telephelyen. A cég fő tevékenységi köre a fémmegmunkálás, a fémszerkezetek, gépalkatrészek, acélszerkezetek, lemezalkatrészek gyártása, illetve különböző fröccsöntött műanyag termékek előállítása.

A 2014-es telephelyfejlesztés után, melynek keretében egy 1500 m2-es új gyárépületet avattak, ma a gyár telephelyén 8 üzemcsarnokban összesen több mint 5000 m2-en folyik a gyártás.

Fémmegmunkálás mesterfokon

Lemezmegmunkálás, fémszerkezetgyártás

Szénacél, rozsdamentes és alumínium alapanyagok lézervágását, hajlítását és megmunkálását vállaljuk gyors határidővel, kis és nagy darabszámú megrendelésekre is, a legkisebb alkatrészektől a legösszetettebb, többtonnás vázszerkezetekig

Miért éppen mi?

A folyamatos fejlesztéseknek, beruházásoknak köszönhetően középvállalkozássá nőttünk.

30 év tapasztalat

Három évtizedes tapasztalatunkat szívesen bocsátjuk megrendelőink rendelkezésére.

Profi csapat

Jelenleg 83 fő dolgozik az olaszi telephelyen és 8 üzemcsarnokban, 5000 m2-en folyik a gyártás.

Gyorsaság, pontosság

Partnereink árazás, gyorsaság és minőség területén is számíthatnak ránk.

Nemzetközi jelenlét

Mára a legnagyobb európai beszállítók komoly konkurenciájává váltunk.

1

Alkalmazott

1

Megrendelés

1

Tonna fém

1

Termék havonta

Géppark

Telephely és géppark fejlesztések

A 2014-es telephelyfejlesztés után, melynek keretében egy 1500 m2-es új gyárépületet avattak, ma a gyár telephelyén 8 üzemcsarnokban összesen több mint 5000 m2-en folyik a gyártás.

Előregyártott betonelemek

Mára a legnagyobb európai beszállítók komoly konkurenciájává váltak.

A vállalat saját „előregyártott betonelem” iparági termékeit sikerrel forgalmazza belföldön és külföldön egyaránt. A betonelem gyártó cégek számára országos viszonylatban is a Loschan Kft. a legnagyobb beszállító, fémszerkezeteiket a győri Audi -gyár építéséhez ugyanúgy felhasználták, mint az FTC-stadion kivitelezésénél. Mára a legnagyobb európai beszállítók komoly konkurenciájává váltak.

ÜGYVEZETŐNK MONDTA

x

Ajánlatkérés