Forgácsolás, marás

Megbízható gépeink nagy kapacitásának köszönhetően várjuk megrendeléseiket a fémforgácsolás következő területein.

Dolgozzunk együtt!

Lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén és kezdjünk el dolgozni még ma!

Forgácsolás, marás

Forgácsolás, marás területén vállalatunk nem büszkélkedik csúcstechnológiás CNC gépekkel, nem is tudjuk és nem is szeretnénk felvenni a versenyt az erre specializálódott konkurenseinkkel.

A hagyományos forgácsolás világa még az előtt alakult ki, hogy a számítógépek intenzíven beszivárogtak az ipari technológiákba, mégis a mai napig megkerülhetetlen ipari megoldás. A hagyományos gépeken végzett munka rugalmassá teszi az üzemet. Rövid reakcióidővel lehet átállni, más feladatot kezdeni és lehetőség van szakembereink tudását kiaknázva komoly eredményeket elérni. Kijelenthetjük, hogy ha egyedi vagy kifejezetten kis szériás gyártásról van szó, a szokásos tűrések mellett egy jó esztergályos vagy marós által kezelt, jól beállított gép termelékenysége összemérhető a CNC-vezérelt forgácsolókéval.

A mai világban egyre többször tűnik racionálisnak a CNC-vezérlésű szerszámgépek használata, de minden más esetben pedig a hagyományos gépek bizonyíthatják létjogosultságukat, megmente ezzel a régi idők becsületét.

Minden ilyen esetben szívesen állunk megrendelőink rendelkezésére.

Megmunkálható anyagok: szénacél és rozsdamentes anyagok

Megmunkálási méretek

x

Ajánlatkérés