Lézervágás

Szénacél, rozsdamentes és alumínium alapanyagok lézervágását vállaljuk gyors határidővel, kis és nagy darabszámú megrendelésekre is.

Dolgozzunk együtt!

Lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén és kezdjünk el dolgozni még ma!

Lézervágás

A vevői igények innovatív megvalósítása a sikeres eredmény kulcsa. Ezt a filozófiát támasztja alá a lézervágási technológia, amely a fémlemezek megmunkálásának széleskörű, gazdaságos, gyors, precíz kivitelezését teszi lehetővé. Magas termelékenység, hatékonyság és rugalmasság jellemzi a vállalatunk által is használt AMADA gépeket.

Amada lézervágó

A gépek gyártója a következőkkel jellemezte saját termékeit:

A rugalmasság, a kezelhetőség, a hatékonyság és a megbízhatóság azok a döntő követelmények, amelyeket az Amada F1 sorozata megbízhatóan teljesít.

Az Amada lézervágó gépek egyértelműen továbbfejlesztett teljesítményparaméterekkel és változatos technológiai innovációkkal meggyőzőek mind gazdaságilag, mind ökológiailag.

A lézervágás hibamentes, gyors termelést tesz lehetővé, amely kiváló vágási minőséget, a legmagasabb kontúrpontosságot, így optimális termékminőséget eredményez.

Ezt a technológiát kínáljuk szolgáltatásunk keretein belül minden partnerünknek. Legyen szó egyedi, kis szériás vagy valódi sorozatgyártásról, minden tekintetben keressük a legköltséghatékonyabb megoldást.

Vállalatunk jelenleg az alábbi gépekkel rendelkezik:

Kiemelkedően gyors gyártás

Gyorsabb programozás, rövidebb megmunkálási idő

Égésmentes sarkok és élek

Superb vágási minőség éles sarkokkal a teljes vágásvastagsági skálán

Rendkívüli precizitás

Megmunkálható alapanyagok:

Szolgáltatásunkat a B2B partnereinknek kínáljuk, lakossági megrendeléseket jelenleg nem tudunk fogadni.

x

Ajánlatkérés