Lézervágás

Szénacél, rozsdamentes és alumínium alapanyagok lézervágását vállaljuk gyors határidővel, kis és nagy darabszámú megrendelésekre is.

Dolgozzunk együtt!

Lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén és kezdjünk el dolgozni még ma!

Lézervágás

A vevői igények innovatív megvalósítása a sikeres eredmény kulcsa. Ezt a filozófiát támasztja alá a lézervágási technológia, amely a fémlemezek megmunkálásának széleskörű, gazdaságos, gyors, precíz kivitelezését teszi lehetővé, és ez az, amiért a lézervágás korunk alapvető lemezvágási technológiája lett. A lézervágás magas termelékenysége, hatékonysága és rugalmassága különösen jellemzi a vállalatunk által is használt AMADA gépeket. Lézervágó gépeinket alapvetően nem bérmunka végzésre szereztük be, hanem ügyfeleink összetett, fémszerkezetgyártáshoz, lakatosipari munkákhoz, félkész- és késztermék-megrendeléseihez szükséges vágási feladatok ellátására. Ugyanakkor fennmaradó lézervágó kapacitásainkat és kollégáink több évtizedes szakértelmét rendszeresen értékesítjük azon megrendelőink számára, akik kizárólag lézervágási munkákkal akarják megbízni a Loschán Kft.-t.

ERMAKSAN kombinált csőlézer

Új eszközünk sík- és csőlézerként is használható. 4 kW-os teljesítménye, innovatív megoldásai kiemelkedően gyors és precíz munkát tesznek lehetővé.

Amada lézervágó

A gépek gyártója a következőkkel jellemezte saját termékeit:

A rugalmasság, a kezelhetőség, a hatékonyság és a megbízhatóság azok a döntő követelmények, amelyeket az Amada F1 sorozata megbízhatóan teljesít.

Az Amada lézervágó gépek egyértelműen továbbfejlesztett teljesítményparaméterekkel és változatos technológiai innovációkkal meggyőzőek mind gazdaságilag, mind ökológiailag.

A lézervágás hibamentes, gyors termelést tesz lehetővé, amely kiváló vágási minőséget, a legmagasabb kontúrpontosságot, így optimális termékminőséget eredményez.

Ezt a technológiát kínáljuk szolgáltatásunk keretein belül minden partnerünknek. Legyen szó egyedi, kis szériás lézervágásról vagy valódi sorozatgyártásról, minden tekintetben keressük a legköltséghatékonyabb megoldást.

Vállalatunk jelenleg az alábbi gépekkel rendelkezik:

Kiemelkedően gyors gyártás

Gyorsabb programozás, rövidebb megmunkálási idő

Égésmentes sarkok és élek

Superb vágási minőség éles sarkokkal a teljes vágásvastagsági skálán

Rendkívüli precizitás

Megmunkálható alapanyagok:

Szolgáltatásunkat a B2B partnereinknek kínáljuk, lakossági megrendeléseket jelenleg nem tudunk fogadni.

x

Ajánlatkérés