Lakatosipari munkák

Mérnökeink a tervezési fázisban már rendelkezésükre állnak, hogy a lehető leghamarabb a legjobb minőségben gyárthassuk le alkatrészeit, termékeit.

Dolgozzunk együtt!

Lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén és kezdjünk el dolgozni még ma!

Lakatosipari munkák

A lakatosipar egy nagyon széles szolgáltatási kategória, és számos megmunkálási fázist takarhat, melyek közül jellemzően mindegyik acélszerkezetek építéséhez, javításához kötődik. E területen büszkék vagyunk arra, hogy lényegében bármit el tudunk készíteni. A nyersanyagtól a felületkezelésig végig visszük a megrendelt munkadarabokat az összes fázison.  Kis és nagy sorozatszámú gyártmányok megrendelését is vállaljuk rövid határidővel, de egyedi termékek, acélszerkezetek építésében is számíthatnak ránk. Mérnökeink a tervezési fázisban már rendelkezésükre állnak, hogy a lehető leghamarabb, a legjobb minőségben gyárthassuk le alkatrészeiket, termékeiket.

Megrendelőink elsősorban gépiparból és az építőiparból érkeznek, de vannak orvostechnikai eszközöket gyártó, illetve mezőgazdasági érdekeltségű partnereink is.

Tapasztalt munkatársak

Lakatos üzemünkben 12 szakképzett lakatos/hegesztő dolgozik. A hegesztőállomások különállóak, minden hegesztőnek van saját hegesztőasztala és hegesztőgépe. AWI és CO eljárásban tapasztalt munkatársak teljesítik a feladatokat. A minőségi előírások betartását minőségbiztosítási eljárásrendünk garantálja, és saját hegesztőmérnökünk ellenőrzi.

A hegesztő folyamatok mellett a fémmegmunkálás széles területén tudunk partnereinknek segíteni:

Gyártmányainkra alvállalkozóink bevonásával a következő felületkezeléseket ajánljuk:

x

Ajánlatkérés